Loading...
Om os 2018-01-23T16:50:44+00:00

VI TROR PÅ EN GASTRONOMISK SMAGSOPLEVELSE

med mad og vin fra alle verdenshjørner

Gennem vores erfaringer og ekspertise inden for restaurantbranchen giver vi dig nu en unik oplevelse. I hjertet af København finder du Restaurant G, som leverer en udsøgt stemning med en kombination af tryghed og kærlighed.

Vi har sammensat en delikat menu, med mad og vin fra alle verdenshjørner, hvor vi tager lidt af det spanske, det franske, det italienske, det danske og det japanske og sammensætter det til et yderst unikt samt særdeles gastronomisk måltid.

Vi sørger for, at du føler dig godt hjemme i vores selskab. Herudover byder vi dig velkommen til en speciel stemning og kulturelle miljø. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dynamisk atmosfære.

De bedste hilsner

Michelin kok – Pappe Speiser

Restaurantchef & konceptudvikler – Sergio Loguercio

FRISKE RÅVARER

MØRE BØFFER OG FRISKE GRØNTSAGER.

Vi benytter os af friske kvalitetsråvarer, for at I som kunde, kan få den bedste smagsoplevelse af vores forskellige retter. Hertil råvarer, som både er lokale samt eksotiske, som vi kombinerer til et delikat måltid, som kan nydes i et godt selskab.

EKSOTISKE VINE OG ØL

NYD EN DRINK ELLER TO

Ægte gastronomi er intet uden en god vin fra en særlig årgang. Vi tilbyder eksotiske rødvine og hvidvine fra både Frankrig, Spanien eller Italien. Herudover har vi også forskellige øl – heriblandt pale ale og lager. Hvis du ikke er til vin har du mulighed for at vi mixer en delikat cocktail til dig.

RESERVATIONER

Bestil et bord i dag og oplev stemningen i vores selskab