Om os

BOOK BORD HER

Vi tror på en gastronomisk og historisk smagsoplevelse

Velkommen til en af Danmarks mest kærlige og eksotiske gourmet restauranter i hjertet af København! Med et stort fokus på at levere en udsøgt stemning i sammenhæng med en ekseptionel smagsoplevelse, er vi hos Restaurant G stolte over at kunne byde dig velkommen til en unik oplevelse. Vi vil give dig en anden opfattelse af begrebet ’gourmet’, og derfor finder du ikke blot god og frisk mad og drikke hos os – du finder en kombination af god mad, kærlighed og tryghed, som smitter af på både medarbejdere og gæster.

 

Danmarks ’måske’ bedste placering

Med vores beliggenhed i hjertet af København ved en af Københavns største turistattraktioner, Carlsbergbyen, er vi nemme at finde. Vores restaurant ved Carlsbergbyen er beliggende i nogle af Vesterbros ældste lokaler, der er over 150 år gamle, og som egentlig har været brugt som bageri. Vi har i dag bevaret bageriets stenovn i restauranten, og et besøg hos os er derfor også en historisk oplevelse, som vi ønsker, at alle skal opleve. Vores lokaler er intime og hyggelige, og du er sikret en fantastisk stemning, mens du nyder fantastisk mad.

 

Konkurrencedygtige priser danner grundlaget

Baggrunden for at åbne vores restaurant var en stor interesse i og erfaring fra restaurationsbranchen, og vi forsøger at adskille os fra andre gourmet restauranter ved at tilbyde velsmagende anretninger til overkommelige priser. Det er altså en del af vores koncept, at der skal være plads til alle, og vores konkurrencedygtige priser betyder, at vi kan byde velkommen til både par og familier. At vores priser er betalelige betyder dog ikke, at vi går på kompromis med hverken madens eller betjeningens kvalitet. Vi ønsker at skabe et øget fokus på både opmærksomhed og rummelighed i vores restaurant, og dette kommer bl.a. af vores dygtige medarbejders gode arbejde. 

 

Kærligheden og sammenholdet kommer først

Grundstenen bag vores restaurant i København er, at vi ønsker at opbygge et kærligt gourmet miljø, som bærer præg af et stærkt sammenhold mellem medarbejdere og gæster. Vores hjemmelavede og friske mad er lavet med kærlighed, og der er kælet for alle detaljer. På den måde tror vi på, at vi kan skabe en følelse af hjemmelighed i vores dynamiske restaurant. 

FRISKE RÅVARER

Vi benytter os af friske kvalitetsråvarer, for at I som kunde, kan få den bedste smagsoplevelse af vores forskellige retter. Hertil råvarer, som både er lokale samt eksotiske, som vi kombinerer til et delikat måltid, som kan nydes i et godt selskab.

EKSOTISKE VINE OG ØL

Ægte gastronomi er intet uden en god vin fra en særlig årgang. Vi tilbyder eksotiske rødvine og hvidvine fra både Frankrig, Spanien eller Italien. Herudover har vi også forskellige øl – heriblandt pale ale og lager. Hvis du ikke er til vin har du mulighed for at vi mixer en delikat cocktail til dig.