Menu

BOOK BORD HER

En dynamisk og tilpasset menu

Hos Restaurant G tilbyder vi en dynamisk menu, som er specialtilpasset. Vi sammensætter altid en delikat menu med mad og vin fra alle verdenshjørner, hvor vi tager lidt af det spanske, det franske, det italienske, det danske og det japanske og sammensætter det til et yderst unikt og særdeles gastronomisk måltid. Vi tilpasser vores menukort til sæsonen, og det betyder, at vores menu er omskiftelig alt efter, hvornår du besøger os.

Swipe for at læse vinkortet

Kældervinkort

Type / navn Årstal By Land Pris
Bobler
Hvide vine
Røde vine
Sødt
Rose
Husets vin på glas

Friske råvarer af højeste kvalitet

Vi benytter kun friske og nøje udvalgte råvarer, så vores gæster kan få den bedste smagsoplevelse af vores forskellige retter. Vores råvarer er som oftest lokale og eksotiske, og de kombineres på daglig basis til velsmagende måltider til alle besøgende. Det er en vigtig del af vores madlavning, at alle råvarer er friske, og derfor producerer vi altid vores retter samme dag, som råvarerne er købt. På den måde sikrer vi ikke blot friskhed men også fuld udnyttelse af den enkelte vares smag. 

 

Hjemmelavet = kærlighed

I takt med at vi vægter kærlighed blandt gæster og personale højt, er det af stor betydning for vores madlavning, at alt vores mad er hjemmelavet. Det gælder alt fra brød til kød, og ved selv at lave alt vores mad, er vi sikre på, at de brugte råvarer er gode og friske. Vi kan samtidig selv kvalitetsteste vores retter, hvilket giver os det bedste udgangspunkt for at tilbyde gæsterne en delikat menu.